kris_gentelmen Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam serdecznie, niedawno odnalazłem to forum i od razu postanowiłem się zarejestrować,gdyż są tutaj zawarte ciekawe porady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radames Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam wszystkich RENAULTÓW ;) w szczególności od laski jaką jest MEGI ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAKER Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Trochę późno, ale pora się przywitać od marca jestem właścicielem megane scenic z 1996 roku. Troszkę przez przypadek miało być coś innego, ale w związku z posiadaniem potomka padło na duże wygodne rodzinne auto, w którym się zakochałem po pierwszej jeździe w komisie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW RENATEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro009 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam wszystkich miłośników Renault ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawol Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Również witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuza Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam wszystkich ! Już jakiś czas temu się zarejestrowałem ale dopiero dzisiaj piszę pierwszego posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam wszystkich forumowiczów! Posiadam Renault Megane 1998 1.4Eco 265 tyś i nadal się kręci ;) Mieszkam w okolicach Leszna, Gostynia, Rawicza (WLKP) a dokładniej 20km od tych miast Poniec^^ Pozdrawiam Piotr 19L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam wszystkich fanów renault a w szczególności meganek...:)osobiście posiadam megane II z 2006 roku z silnikiem 1,6 16v oraz 40000 tys. przebiegiem i jak narazie jest ok...fakt że autko posiadam od 2 miesięcy ale zawsze chciałem je mieć i tym bardziej jestem z tego szczęśliwy...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter_khs Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam wszystkich! Jestem posiadaczem Renault Scenic I phII z 2000 roku. Pozdrawiam. Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzepak Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam, w końcu mogę pełnoprawnie tu pisać jako posiadacz od paru godzin Megane phII 5d hb 1.9dci 115KM ;) Pozdrawiam rzepak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaris Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie Posiadam Renault Megane Coupe 1.6 16v 2001r Od 2tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifamaniac Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 witam wszystkich wlasnie stalem sie posiadaczem meganki 1.9dci 130000km autko super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizny Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam wszystkich jako szczęśliwy posiadacz Scenic I ph II 1.9DTi. ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNt25 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Renault Megane Scenic 1,9 DTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi