Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich serdecznie.

Jestem Krzysiek ( Sitar tylko z konieczności Sitar88 na forum ) z Legnicy i dopiero zawitałem na forum

Posiadam Renie Megane z 1999 r autko jest w rodzinie już od jakiś 5 lat a ja sam nim jeżdze od podan 2 lat , wcześniej Renia użytkowana była przez księdza :mrgreen:

Mam nadzieje że najmniej moich postów pojawi się w dziale problemów technicznych <ok>

Jeśli tylko będe znał odpowiedz na czyjeś pytania napewno odpowiem i postaram się pomóc.

Pozdrawiam Wszystkich.

Witam

Niedawno kupiłem Megankę 2001 rok 1.4 16V. Ogólnie fajny samochód no może poza wyciekiem ze skrzyni biegów, brakiem osłony pod silnikiem i niedziałającym licznikiem dziennych kilometrów. No chyba że niema takiego licznika w mojej wersji, chociaż nie wydaje mi się to prawdopodobne.

Witam wszystkich :!: Od niedawna posiadam megane II 2006 r. 1,5 dci kombi. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum jakieś cenne wskazówki, a zarazem będę mógł udzielić ich komuś ;-)

Pozdrawiam!!

Dobry wieczór wszystkim,

Mam na imię Bartek, nigdy w życiu nie miałem francuskiego auta ale od 4 dni jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Scenica 1.6 z 97 roku. Nie mam o nim zielonego pojęcia niestety i dlatego znalazłem się na tym forum. Jako że spokojny ze mnie człowiek to autko nie ma ze mną problemów, natomiast ja z nim kilka... a jakże <ok>, ale o tym już w innych działach.

Cześć.

Witajcie

Od kilku dni jestem posiadaczem Megane II Grandtour z II.2004 roku.

Mieszkam w Mszczonowie, pochodzę i często jestem w Bydgoszczy.

Mam nadzieję, że nie będę musiał dużo porad naprawy czytać, ale różne rzeczy o francuzach mówią. Do tej pory raczej miałem japońce, to mój pierwszy fr., sprawdzę na własnej skórze co są warte.

Pozdrawiam

Witam wszystkich forumowiczów <ok>

od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką meganki :mrgreen: 1998.03.24 1,6 kat, 90KM

mieszkam koło Krakowa, w Michałowicach.

Mam nadzieję, że będę mogła dzięki pomocy innych forumowiczów, zaznajomić się ze sprawami technicznymi dotyczącymi wymarzonej Megi :mrgreen:

Swoje auta przedstawiamy w innym dziale. lepper_pl

Witam wszystkich;)

na forum zaglądam juz od jakiegoś czasu, najpierw jako gość, potem po kupieniu Megane - do czego przymierzałem sie kilka ładnych miesięcy, zarejestrowany użytkownik. Czas sie w końcu przywitać<ok>

Moja Megane to wersja RT (po VIN w ASO mówią, że RXE), z 2000 roku, wersja kombi z silniczkiem 1.6 16V.

Swoje auta przedstawiamy w innym dziale. lepper_pl

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji <ok>

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :mrgreen::!::mrgreen: ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;)

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :!:

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :!:

Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką.

Witam wszystkich. Zakupiłem moją meganke w październiku 2008 , zalogowałem się już dawno ale nie miałem czasu się tu pojawiać , więc zaczynam od dziś <ok> . Moja meganka to scenic ph1 z 98 roku 1.9 dti po przejechaniu ponad 30 tys km jestem zadowolony. pozdrawiwm wszystkich i do zobaczenia być może na drodze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!