luuk Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzień dobry. Mam problem z dziwnymi dźwiękami podczas dodawania gazu oraz stałych obrotów 1900/2000. Mechanicy rozkładają ręce i nie wiedzą co jest przyczyną. Przeszukam internet i podobne problemy mają ludzie na całym świecie - jednak odpowiedzi brak. Samochód jeździ normalnie ale dźwięk jest bardzo irytujący. Poprzednio przez 10 lat miałem Megane II i żadnych problemów :( a tak to słychać w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba11 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 przewody paliwowe, jest temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasta Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No i co z tego że jest, jak nikt nie powiedział dokładnie które, gdzie i jak. Wystarczyło by zdjęcie po naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuk Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Seba dzięki za info . Jednak ASO Renault w Trójmieście jest jakie jest :), więc może ktoś rozwiązał problem i tak jak pisze Fantasta ma jakieś fotki lub wskaże dokładnie o które przewody chodzi, (ew. na jakie inne je wymienić (innego producenta lub rodzaj) )???? Niestety nie mam czasu jeździć do Warszawy. Z tego co wyczytałem tylko tam wiedzą jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi