olej897 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam. Mam problem z radiem w samochodzie. Po podłączeniu wideorejestratora do gniazda zapalniczki radio zaczyna gubić sygnał, a że mieszkam poza miastem to chciałbym znaleźć na to sposób. Próbowałem kilkukrotnie z włożoną wtyczką od kamery słuchać radia i bez, jest ogromna różnica więc to jest ta przyczyna. Czy ten typ tak ma? Megane II ph I 2003r 1.9DCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Raczej kamera zakłóca sygnał radia, a właściwie zasilanie. PS Przenoszę do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Widziałem gdzieś podobny temat tylko dotyczył ładowarki do telefonu. Nie wiem czy problem udało się rozwiązać. Poszperaj, może znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi