Refild Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam czy jest jakis ogranicznik predkosci i dach sie sam zamknie czy trzeba pamietac do ilu km mozna jechac z otwartym panoramicznym dachem zeby mi go nie urwalo > REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Niestety nie ma ogranicznika i sam się nie zamknie. Ja z całkowicie otwartym jeżdżę spacerowo nie przekraczając 60 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dzięki za odpowiedz , a jeszcze zapytam czym konserwować uszczelki takiego dachu na zimę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gery89 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 naprawdę nie można szybko jeździć z otwartą panorama? tylko w meganach czy raczej każdym autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nie wiedziałęm żeby w instrukcji gdzieś było napisane żeby zamykać dach powyżej jakiejś predkości ( a chyba producent by o tym poinformował drukowanymi literami ze względu na bezpieczeństwo). Może mieć problem żeby się zamknąć powyżej 100km/h ale nie żeby sam odfrunał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Dla mnie powyżej 80 km/h jest po prostu zbyt głośno. Tyle że ja mam Grand Scenika a nie Megane i nie wiem czy to się liczy... ;) Edytowane 21 Listopada 2017 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi