ANDZELO Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam kolegów po dłuższej przerwie mam pytanko czy jest do zdobycia sam panel radia. Bo mam powycierane niektóre przyciski, jeśli jest to proszę o namiar, gdzie można nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clearedtoland Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dołączam się do pytania . Potrzebuje samo pokrętło do radia widocznego na zdjęciu . I drugie pytanie- Czy te radio odtwarza MP3 czy tylko Audio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam Mam dwa takie uszkodzone radia, panele średnie ale przyciski ok. Oddam za 4 - pak plus ewentualne koszty wysyłki (odebrać można w Wawie). Zdjęcia mogę podesłać na dniach jak odbiorę telefon z serwisu (obecny zastępczy szału nie robi :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDZELO Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam Certino jestem zainteresowany tymi panelami radia . To zawsze co wybiorę . Proszę o szczegóły transakcji,adres e-mail lub nr telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clearedtoland Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ma ktoś jeszcze uszkodzone radio ? Te radia odtwarzają MP3 czy tylko audio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDZELO Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam kolegę posiadam uszkodzone radio,a co konkretnie potrzebujesz z tego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clearedtoland Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Potrzebuje dokładnie to pokrętło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDZELO Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Mogę ci sprzedać całe uszkodzone radio takie samo jak twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi