yugo Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W panelu sterowania nawigacją znajdującym się na środkowym tunelu nie działa mi podświetlenie jednego z przycisków sterowania. Czy ktoś wie, jak się do tego dobrać? Czy da się wymienić jedną lampkę (diodę), czy trzeba zmieniać cały panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibonthc Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Mnie nie dziala wcale owy panel, czy jest od niego jakis bezpiecznik albo ewentualnie sie cos tam wypielo czy rowniez szukac nowego? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Sprawdź bezpiecznik w kabinie. Numer F20 o wartości 5 A. Bezpieczniki do ściągnięcia z działu "pliki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibonthc Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Dziękuję, od tego zacznę. Bezpiecznik F20 w spisie oznaczony jest jako bezpiecznik od klimatyzacji a mnie chodzi o panel sterowania Nawigacji. Może ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi