Mroczny83 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam Serdecznie. Moi drodzy mam problem z układem czujników parkowania. Uległ on usterce a dokładnie po podpięciu komputera w ASO Renault wyskoczył błąd taki jak na zdjęciu. W związku z tym mam pytanie w której części auta mam szukać tego "brzęczyka przedniego" Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Na załączonym PDF numer 1638, gdzieś obok panelu sterowania klimatyzacji, pod radiem. Dostęp pewnie po zdjęciu osłony po kierownicą. Jak to zdemontować są filmiki na YT. S12.PDF Edytowane 2 Listopada 2017 przez aniewa Wstawienie brakującego pdf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny83 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi