gniewko Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Pytanie jak w temacie, chodzi mi o rozmiar wiem że to torx E. Muszę odkręcić kolektor, bo podejrzewam nieszczelność. Edytowane 18 Listopada 2017 przez gniewko błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam to anty Torx E12 , Przed demontażem może sprawdzić samostartem gdzie jest nieszczelność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewko Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wielkie Dzięki. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandiego82 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Panowie do wymiany tych uszczelek stosuje się również pastę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewko Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Ja nie stosowałam. Same uszczelki u mnie starczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 nasadka 10 1/4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi