tomek_wroc Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam, mam prośbę o ocenę auta, link poniżej: https://www.olx.pl/oferta/renault-megane-coupe-1-6-110km-2011r-mega-zadbana-CID5-IDqrptf.html#f39312864b Planuję umówić się na oględziny w warsztacie, będę wdzięczny za każdą informację na podstawie zdjęć. Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wygląda na to,że warto się wnikliwie przyjrzeć tej sztuce, a chyba daleko nie masz. Wkurzające jest zagranie, że cena jest w nagłówku 25500 do negocjacji, a na końcu się okazuje ,że 25500 ale plus opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Przedni zderzak nie pochodzi od coupe tylko od normalnych wersji. Felgi nieoryginalne, czujnik parkowania z tyłu też nie jest fabryczny bo w takim sensory są w częsci nielakierowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Możesz umówić się na przegląd w Renault przed zakupem. Mnie "ochłodził" przed zakupem "perełki" z Francji. Robiłem w Długołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi