Kondzik.km106 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam was koledzy, mam problem moje nagłośnienie w Meganie gra cicho (zdjęcie radia dorzucam wraz z postem, jest to bodajże najprostsze radio montowane w Meganie) , kiedy włączę płytę gra trochę głośniej lecz na radiu albo na aux szału nie ma ani z głośnościa ani jakością. Dziadek ma Renault Fluene z 2014 roku radio z Bt i jakoś, głośność jest na całkiem innym poziomie. Podpowiedzcie co mogę zmienić żeby było lepiej. Proszę was pomóżcie bo nie mogę wytrzymać śmiechu kolegi, że mu Passat B5 lepiej gra, z góry dzięki za pomoc. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nasze renowki mają kiepskie radia wiec Passat na pewno gra lepiej. Być może końcówka mocy w radiu juz się kończy i tyle mocy nie daje. Proponuje od kogoś przełożyć radio i sprawdzić czy wina radia czy głośników. Byc może nie masz też włączonej funkcji LOUDNESS czyli podbicia tonów wiec stąd to wrażenie ze grają ciszej. Musisz pogrzebać w opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi