daxer92 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Siemka! Mam spory problem, przestała działać regulacja oparcia od strony kierowcy (rączka wyżej, ta mniejsza, lata luźno) - chciałem zdemontować plastikowy boki i dostać się do tego mechanizmu, niestety nie za bardzo wiem jak. Odkręciłem 2 torxy ale nie mogę zdemontować tego plastiku na rączce od regulacji wysokości fotela (pierwsza, większa). Dodatkowo boję się o poduszkę w fotelu, coś się może stać z tym (?) Niby plastik dołem lekko chodzi, ale dalej trzyma go coś od góry... i nie da się tego zdjąć, na siłę nawet nie próbuję bo pęknie i tyle będzie z tego. Ktoś demontował? Wie jak się do tego zabrać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Plastik na rączce od regulacji wysokości fotela ma zaślepkę o pod nią wkręt lub śrubka ,jak byś chciał fotel wyciągać to odłącz akumulator przed odpięciem wtyczki pod fotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi