byq84 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dzisiaj jechałem z tyłu autem i ewidentnie skrzypi tylna półka, wystarczy ją nacisnąć reką i skrzypi. Czy u was też coś takiego występuje? Auto to Megane IV HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 U mnie też skrzypi nawet pod klejenie taśma nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Reklamowałeś to w ASO? Generalnie 2 letnim samochodzie nie powinno nic skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam007c Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 reklamowałem stukającą półkę w ASO, nie wiem co zrobili ale teraz jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 u mnie też jest OK. Zauważyłem że jest nasmarowana na bolcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 A u mnie prawdopodobnie skrzypi ocierając się o kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Skrzypienie pochodzi z miejsc oparcia półki o plastikowe boczki. Podkleiłem to takim kostkami meblowymi - problem zniknął - już drugi miesiąc spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Wystarczy wysmarować wazeliną techniczną i problem znika mi tak zrobili w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi