mossoo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam, jestem ciekawy waszej opinii bo zamierzam wymienić rozrządu wraz pompą ale mechanik u którego obecnie robię auto krzyknął 1100zł wydaję mi się, że trochę sporo bo widziałem, że graty można już kupić od 350zł komplet. Co sądzicie o takiej kwocie? Dodam, że rozmawiamy o cenach Warszawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak to cena za kompletny markowy rozrząd z markową pompą i robocizną to cena do zaakceptowania. Rozmawiamy o cenach warszawskich czyli domyślam się, że wyższych niż wszędzie indziej? Przy okazji warto pomyśleć o napędzie akcesoriów, a już na pewno pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossoo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Domyślam się, że raczej markowe bo do tej pory robiłem u niego nie było najtaniej ale zawsze dobrze a u innego koło pasowe w ciągu roku wymieniałem 3 razy przy przelocie ok 25 tys. I teraz też muszę znowu wymienić te koło pasowe i ten mi tutaj krzyknął 200 zł za koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Ja bym zapytał jakich marek będą to części. Zwykle chcę wiedzieć za co płacę. Wtedy możesz sprawdzić orientacyjne ceny. Wiadomo, że mechanik kupi w hurtowni taniej ale dołoży swoją marżę i fatygę. Nie wspominając o gwarancji w jednym miejscu, której nie będziesz miał jeśli sam dostarczysz materiał. Oczywiście jeśli Twój mechanik daje gwarancję na takie rzeczy. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi