krzys2263 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam Sprawdź oświetlenie taki komunikat cały czas mi się pojawia.Świeci mi kluczyk pomarańczowy i miga zielone światło od światel mijania.Kierowcy z na przeciwka migają mi światłami chyba ich oślepiam miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Żarówki sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 22 godziny temu, mrarek napisał: Nie papuguj. Tzn? Żarówki świecą nie ma żadnych ledow ani innych wynalazków.Zauważyłem że podczas poziomowania automatycznego lewy dziwnie to robi,tak jakby nie wracał na swój odpowiedni punkt. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Sprawdź więc wtyczki, kable - może gdzieś nie łączy lub jest zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Masz ksenon czy zwykłe żarówki halogenowe ? Jeżeli ksenon - szukałbym problemu w czujnikach od poziomowania. Jeżeli halogen - sprawdź silniczki w lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi