Bastus94 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam forumowiczów! Jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się gorąco przywitać. Niestety - jak to w renówkach bywa - elektryka jest zadziwiająca, tylko pytanie czy z winy inżynierów, czy ktoś (czyt. wcześniejszy właściciel) nie miał niczego ciekawego sobotnim wieczorem i pozamieniał sobie różne kabelki. Czy to normalne w tych samochodach, że przycisk zmiany stacji radiowej (zarówno przy kierownicy jak i samym radiu) działają odwrotnie? Tzn, naciskając strzałkę do góry, przełącza na stację poniżej w liście. Czy jest możliwość, że radio jest podmienione i stąd takie objawy? jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę. poglądowe zdjęcie radyjka przesyłam w załączniku. Dziękuję z góry za odpowiedzi i jeśli pomyliłem działy - proszę przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Na kierownicy to norma, jadąc kółkiem w górę przełącza stacje w dół na liście. Taki urok i też mnie to niesamowicie wkur....za. Na radiu nie wiem jak działa bo je obsługuje tylko z pilota przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 1 godzinę temu, onomatopeja napisał: Na kierownicy to norma, jadąc kółkiem w górę przełącza stacje w dół na liście. Taki urok i też mnie to niesamowicie wkur....za. Mi to z kolei bardzo pasuje. Jakoś tak łatwiej przełączać w dół niż w górę np. na następną piosenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastus94 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 nie wiecie Panowie czy da się to zmienić na bardziej "ludzką" formę obsługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi