[email protected] Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Prawy łącznik ma luz. Wymiana chyba nie jest trudna więc sam to zrobię. W sklepie IC jest ich zatrzęsienie, który wybrać? Różnią się też długością - 266, 285, 320 mm, jak ustalić który jest odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jak podasz im VIN to Ci odbiorą, a jeśli chcesz sam się upewnić to wyjmij i zmierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Bierz np. TRW JTS463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1,5 roku temu serwis z lewej strony zainstalował mi Delphi TC1362 https://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3020193522170-TC1362-O19042-lacznik-drazka-stabilizatora.html Prawy jest od kiedy kupiłem auto czyli od roku 2009 i jakiś 170 tyś.km.... Niezły wynik chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jeśli w fazie II są takie same jak w fazie I to ja polecam Delphi TC1362. Wytrzymują tyle samo co inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Masz na myśli fabrykę czy np. TRW? Taki mam na fakturze. Oryginał ile może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Oryginał koło 100 zł http://www.renault-czesci.pl/m/Lacznik-stabilizatora-przod-Renault-Scenic-II-Mega(3,1339,1672).aspx w ASO pewnie x2. Chodziło mi o to, że te Delphi padają tak samo szybko jak np. droższe Ruville. p.s. tu jest temat o wytrzymałości Edytowane 27 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Lewy Delphi wymieniał serwis w kwietniu 2016 32 tys. km temu, jak dotąd bez uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Mi leciały szybciej. Może dlatego, że żona do pracy jeździła codziennie 70 km po kiepskiej drodze powiatowej. Lewa strona zawsze najmniej dostaje bo dziury robią się częściej przy prawej stronie drogi. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dzisiaj miałem auto na podnośniku i zmierzyłem długość prawego łącznika, ok.285 mm mierzone pomiędzy osiami śrub (a nie długość skrajnych elementów). Ten Delphi TC1362 ma wg. info na stronie sklepu ....320mm. Może być różna długość na lewej i prawej stronie, czy to pomyłka w karcie katalogowej produktu (np. wymiar całkowity łącznika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Łączniki są takie same z lewej i prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 To o tym myślisz? Na fakturze mam wyraźnie pozycję łącznik z kodem TC1362. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ten wymiar będzie na 99,9% całą długością łącznika. Może też być błąd na stronie. Pewne jest na 100%, że nie ma rozróżnienia lewy/prawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Kupiłem taki: Cena 40 zł, jutro wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi