Yoke1992 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam forumowiczów. Dziś zakupiłem radio z Bluetooth takie jak na zdjęciu z USB. Stare radio posiadam jak na zdjęciu nr.2. W zeszłym roku dołożyłem nawigacje i Cinas dorobił mi wiązkę. I moje pytanie brzmi czy tą wiązkę mogę przerobić pod owe radio? Co potrzebuje kupić jakie kostki? (poproszę o link z allegro) Zależy mi na czasie ponieważ w domu będę tylko na weekend a chciałbym zamontować nowe radio. Zdjęcia z sieci tylko poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Potrzebujesz adapter do radia polifotwego i musisz przeprogramować nawigację bo radio nie będzie się wyświetlało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Cinas jak nazywają się te kostki i gdzie je mogę kupić? Juz jeden adapter posiadam więc dorobił bym tylko wejścia do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Tu masz złącze do głośników http://nowyelektronik.pl/index.php?id_product=85502&controller=product A wtyczkę 32 i piny do zaprasowania ściągam od producenta Edytowane 30 Stycznia 2018 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Po wejściu w link występuje bląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To skopiuj adres i wklej w przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Gdzie mogę kupić kostkę z 32 pinami? I dziekuje za pomoc aktualną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ja ściągam z USA , ale jak potrzeba mogę odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Za jaką cenę? Jako stały klient xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jak przeprogramować nawigacje? Clipem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi