gokart Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam za wiosnę chciałbym trochę odświeżyć auto i jedynym z punktów jest usunięcie rys z srebrnego lakieru metalic. Nie interesuje mnie usunięcie rys na kilka myć auta czy ich zamaskowanie. Chce to zrobić samemu ręcznie bo jakich środków bym nie użył i tak będzie taniej niż lakierowanie całych elementów. Rys jest dużo ale są płytkie, powierzchniowe. Ma być dobrze i skutecznie a nie tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jedź do jakiegoś studia detailingowego. Jeśli uda się je zapolerować to to zrobią. Ręcznie się zajedziesz - sam kiedyś próbowałem i skończyło się tak, że kupiłem maszynę. Jeśli bardzo jednak chcesz, to kup Meguiars Ultimate Compound, aplikator ręczny TriColor, parę ścierek z mikrofibry i próbuj. Możesz wrzucić zdjęcia tych rys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dnia 31.01.2018 o 10:55, Jottar napisał: Nie papuguj. już kupiłem meguiars. Rysy są dosyć powierzchowne więc może uda się coś samemu ręcznie zrobić. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi