vhite123 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam. Ostatnio zauważyłem że czasem słychać takie jakby cykanie z lewej strony od kierowcy, bardziej przy lewym kole. Czasem jak wcisnę sprzęgło to przestaje, po puszczeniu wraca do cykania. Może ktoś kto już miał z tym problem i by się wypowiedział? Dodam nagranie. fura.m4a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhite123 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Chociaż jedna osoba? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conneus Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Czy prócz pukania masz inne objawy? Trzęsie pedałem sprzęgła itp.? Ciężko po samym cykaniu określić co będzie, bo może to być: -dwumas -łożysko dociskowe -zębatki wałka w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieciej321 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Może dziwnie to zabrzmi ale ostatnio miałem podobnie z prawej strony cykanie nie było tak szybkie ale było. Wymieniłem klocki hamulcowe bo miałem na wyczerpaniu i problem zanikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi