wuwei0240 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Witam Na wstępie chciałem poinformować, że to mój pierwszy post. I chociaż podobnych tematów było już sporo to tak naprawdę niewiele się dowiedziałem. Może ktoś miał podobny problem i mi pomoże. Na chwilę obecną jestem już po wizycie u dwóch mechaników oraz po stacji diagnostycznej. Nikt nie jest wstanie mi pomóc bo nikt niewie co dolega mojej Reni. Drgania samochodu (nie kierownicy) zaczynają się od prędkości 70km/h. Drgania na boki wyczuwalne z tyłu oraz z przodu samochodu. Problem ten sam na oponach letnich jak i zimowych. Zbieżność ustawiana już dwukrotnie. Za każdą pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam REGULAMIN pkt. 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER...-mireczek01 Edytowane 1 Marca 2018 przez wuwei0240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Była robiona cała geometria? Może te drgania to tylna belka. Mi po raz pierwszy sprawdzano tylne koła na szarpakach - wtedy by to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwei0240 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Geometria była robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Wstaw wydruk z geometrii to możemy poanalizować - porównam do swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwei0240 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Niestety nie posiadam wydruku. Samochód odbierała żona i stwierdziła, że to mało potrzebny papierek i wyrzuciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 sprawdź jeszcze w jakim stanie są tarcze hamulcowe i klocki, może tarcze są krzywe, a może wystarczy wyczyścić brud przy zaciskach, spotkałem się już z przypadkiem podobnych drgań właśnie z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwei0240 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ok dzięki sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi