Yoke1992 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam może mi ktoś podpowiedzieć jaka kombinację muszę wprowadzić aby odblokowac radio ze zdjęcia. Dodam ze jeszcze nie przeprogramowałem nawi więc nie posiadam wglądu do informacji radiowych. Mój pin to 6126. Czy to się robi klawiatura numeryczną a może pokrętłem? Jak zatwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam można klawiaturą numeryczną 1 cyfrę wprowadza się 1 , 2 cyfrę 2 ........ po wpisaniu kodu trzyma się 6 do uruchomienia można też pokrętłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A jak zatwierdzać wybrany numer? Pokrętło wciskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 jak wszystkie 4 cyfry będą już wpisane zatwierdza się klawiszem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Mógłbyś do mnie zadzwonić ? Edytowane 5 Marca 2018 przez Yoke1992 Ukrycie numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi