robko30 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam W mojej megance grandtour mam do wymiany prowadnice linek hamulca ręcznego z uwagi na ich korozję od wewnętrznej strony. Czy, ktoś z was wymieniał może już te prowadnice? Dużo z tym zachodu? Da się kupić takie prowadnice poza ASO?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam. Wymieniałem, kupujesz linki do kombi ( dłuższe ) są już z prowadnicami. Zdejmujesz, wymieniasz, naciągasz i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robko30 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Z tego co mi mechanik mówił to nie chodzi o te plastikowe osłonki na linkach tylko o metalowe prowadnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja swoje wyczyscilem, zrobiłem ala wycior, psiakiem odrdzerwiaczem, przepychalem i jakoś poszło REGULAMIN pkt 5.6 i 5.8 - literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robko30 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Panowie mógłby mi ktoś z was podpowiedzieć jak zdemontować te prowadnice bo mam w nich sporo rdzy i zakleszczone resztki linki i chciałbym to wyczyścić poza samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprezza Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 udało Ci się zdemontować prowadnice? Też mam problem z udrożnieniem kanałów między podwoziem a kabiną, udało mi się zdemontować stare, odcinajac zakówki przy dźwigni ręcznego (nie było mowy o wyciągnięciu z zakówką) i myślę nad wymianą prowadnic. Jak zdemontuje podłogę będzie swobodny dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi