seba201000 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Część od około 4 miesięcy zauważyłem krople oleju w zbiorniczku wyrownawczym dziś zobaczyłem że oleju jest więcej auto nie kopci odpala normalnie oleju nie ubyło bo pilnuje tego co to może być bagnet oleju czysty trochę tej mazi jest w zbiorniczku u góry REGULAMIN pkt 5.6 w j. polskim istnieje coś takiego jak interpunkcja - mireczek01 widzę że niema pomysłow rozważam uszczelkę pod głowicą ale brak takich typowych objawów może olej dostaje się z termostatu lub mieszalnika powietrza proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 w 1.6 lubi puszczać uszczelka pod termostatem, tam są podobno jakieś kanały olejowe i oring (dość nietypowy) lubi puścić, od tego bym zaczął a potem dopiero UPG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba201000 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Dzięki za podpowiedź od tego zacznę dam znać czy to to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba201000 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 witam wszystkich olej w płynie nie oznacza uszkodzonej uszczelki pod głowicą sam się przekonałem wymieniłem obudowę plastikową tam gdzie jest termostat i problem został naprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi