przemas1g Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Witam serdecznie, Długo szukałem na forum i nie tylko, dlatego wrzucam nowy temat. Chciałbym wpiąć się w linie radio-głośnik, kabelki zostałyby poprowadzone do bagażnika w celu podłączenia subofera. Źródłem byłby prawy przedni słupek, do którego biegną kable, z racji, iż najmniej problemowo można się tam dostać i poprowadzić wiązkę, a nie chcę rozbierać pół auta. Do rzeczy, interesują mnie kolory kabli, które biegną do głośnika w przednich prawych drzwiach. Może ktoś z was grzebał w tym i mógłby się podzielić informacją, ewentualnie podać inne źródło, z którego mógłbym tą wiązkę poprowadzić. W poprzedniej mojej megance II phII poprowadziłem wiązkę od słupka środkowego i nie było problemu, w tej megance przeszkadza "zwijacz" pasa jeżeli można tak go nazwać. Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi