Barryoff Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Na wstępie wykorzystam okazję do przywitania się ze wszystkimi gdyż jestem tutaj nowy. Jestem posiadaczem Renault Megane IV GT-Line. Powoli zastanawiam się aby spuścić ją trochę w dół ale jako, że nie jestem aż tak bardzo wiedzący w kwestii mechaniki, itp chciałem zapytać o to was. Na co tak naprawdę powinienem zwrócić uwagę jeżeli chodzi o taki zabieg? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 27 minut temu, Barryoff napisał: Na co tak naprawdę powinienem zwrócić uwagę jeżeli chodzi o taki zabieg? Na krawężniki A tak serio to chcesz kombinować w zawieszeniu gdy masz fabryczną gwarancję na auto? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barryoff Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Tak jak wspomniałem, zastanawiam się nad tym powolutku. Może jesteście w stanie polecić mi jakąś lekturę na ten temat, ewentualnie firmę, model części potrzebnych. Zastanawiałem się również czy jeżeli skompletuję zestaw to serwis Reanult odpłatnie jest w stanie podjąć się montażu bez utraty gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Przed chwilą, Barryoff napisał: Zastanawiałem się również czy jeżeli skompletuję zestaw to serwis Reanult odpłatnie jest w stanie podjąć się montażu bez utraty gwarancji. Wątpię. Musiałbyś u nich kupić i u nich zamontować. Najlepiej pierwsze kroki zrób do ASO i zapytaj jak to będzie z tą gwarancja gdybyś się zdecydował zrobić to sam/gdzieś lub u nich i czy oni w ogóle mają takie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barryoff Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Okay! To dziękuję bardzo w takim razie za poradę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 poszukaj w ASO - do MEgane 3 był dostępny oryginalny zestaw sprężyn obniżających jako akcesoria (producent Eibach) cena ok 650 pln i 350 za wymianę w ASO. Pewnie do megane 4 też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi