Newbaseon Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam serdecznie. Miałem już styczność z Renault Megane ale zawsze były to diesle. Obecnie potrzebuje kupić auto które nie rdzewieje i nada się pod LPG. Rozglądam się za Megane II lub Laguna II, budżet jaki mam to ok 10 tysięcy. Koniecznie 5 drzwiowe. W oko wpadły mi dwa egzemplarze: Renault Megane 2.0 16V 134km Renault Megane 1.6 Jak to ze sprowadzonymi autami liczę się koniecznością pakietu startowego zaraz po zakupie. Proszę o ewentualne opinie na temat w/w samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pierwszy to myślę, że ma ponad 300tys na liczniku. Wnioskuje po wytarciach wnętrza i po wymianie tłumika. Przebiegi grubo ponad 200tys w benzyniaku z oryginalnym tłumikiem to normalka. Drugi robiony tył, wymieniony dekielek od biegów z ph2 (może żeby zamaskować przebieg, może dlatego, że dekielki z ph1 nawet po małym przebiegu były wytarte). Brak zdjęć wnętrza - może żeby nie było nic widać, poproś o dodatkowe zdjęcia. Nawigacja która tam jest, pochodzi z epoki kamienia łupanego (jeżeli w ogóle jest i była to nawigacja strzałkami które pokazywane były na wyświetlaczu). Poza tym chcesz super wyposażony (jak na ten rocznik) benzynowy samochód w najniższej cenie - albo cena albo jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi