krzysieking Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Czy jak wymienię licznik to przebieg pokazywany będzie taki jaki jest w tym "nowym" liczniku, czy starym, czy jeszcze inaczej? Lub ewentualnie co zrobić aby po wymianie był taki jak teraz mam? dodam że inny mam wyświetlany w liczniku a inny w sterowniku( Clip) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 "Korekta" nowego licznika jest odpowiedzią na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jak wymienisz licznik na egzemplarz z większym przebiegiem, jego przebieg będzie wyświetlany oraz nadpisze tę informację w ABS. Jeżeli kupisz z mniejszym przebiegiem, powinien pobrać przebieg z ABSu i zaktualizować w liczniku. Jeżeli masz dwa różne przebiegi w tych dwóch modułach, z dużym prawdopodobieństwem był kręcony licznik, który masz i ma uruchomiony CANblocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dokładnie jak pisze TheOktik Jak by co to mogę zrobić przebieg w nowym liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi