robus23 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) Dzisiaj podczas jazdy coś mi sie zatłukło pod samochodem (podłogą) było słychać jak coś się odbija, a w lusterku zobaczyłem jak to coś odskakuje. Zatrzymalem samochód i znalazłem taką część ( zdjęcie poniżej). Myślałem że może na coś najechałem kołem ale na tej części znajduje sie znaczek renault i teraz mam problem bo nie wiem skąd mogło mi to odpaść. Jest to kawałek metalu oblany gumą. Koledzy pomóżcie. Edytowane 6 Maja 2018 przez robus23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Wieszaki tłumika do sprawdzenia. Gdzieś ktoś miał podobną przygodę. Jak znajdę to podepnę link. @robus23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi