ANDZELO Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam wszystkich jestem na etapie wymiany przewodu paliwowego od filtra paliwa do pompy, taki przezroczysty. I nie wiem czy pasuje od megankin 1.5 dci do meganki 1.9 dci , na aukcjach podają że pasuje. Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Kup przewód silikonowy przeźroczysty z metra o odpowiedniej średnicy wewnętrznej i będzie OK. Załóż opaski zaciskowe aby nie było powietrza pomiędzy filtrem paliwa a pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDZELO Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Też tak myślałem , tylko co oryginalne to oryginalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Przewody silikonowe zdają egzamin na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Witam, auto Megane III phI 1,9dci. Potrzebuję nr katalogowy przeźroczystego przewodu zasilającego- tego z odpowietrznikiem/ odpowietrznik uszkodzony. Temat na wczoraj. Będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi