mossoo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam, dziś pojawił mi się problem z autem. Mianowicie jeździłem cały dzień było wszystko ok po czym auto postało ze 2h ruszyłem było ok ale jak się zatrzymałem zgasiłem silnik po ok 3 sek jakiś dziwny dzwięk się wydobył z pod maski, ale mslałem, że to nie u mnie Ale jak ruszyłem było to samo a raczej było tak wcisnąłem START po czym był ten dzwięk też ze 3 sek auto odpaliło i już chodziło normalnie a po zgaszeniu było to samo co wcześniej. Tak się teraz powtarza cały czas przed odpaleniem i po zgaszeniu. jest to megane II po lifcie 1,9dci 131km wersja z climatronic. A jak podniosłem maskę to ten dzwięk dochodzi z okolic silnika na wysokości podszybia tak na środku szyby. Macie pomysł co to może być. Rozrząd kompletny był wymieniany z 10000 temu. Auto ma przejechane 300 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opisz lepiej ten dźwięk bo nie napisałeś o nim nic poza tym, że jest "dziwny" lub najlepiej nagraj go telefonem i dodaj nagranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossoo Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Tutaj jest zdj skad dobiega ten dźwięk I dźwięk tak jak chciales MOV_0369.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi