robus23 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ten olej powinien być w klasie gl4 czy gl5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Cześć, podłączę się do tematu, tyle że mnie chodzi o Megane 2 z silnikiem 1.6. Jestem umówiony na wymianę oleju w skrzyni biegów na przyszły piątek i mam ten sam dylemat, kupić Elfa NFJ czy NFP? Podpowie ktoś? Dodatkowo czy faktycznie do tej skrzyni wchodzi 2.8l oleju, jak pokazują katalogi, czy to ogólna pojemność, a przy wymianie i tak wchodzi mniej? Nie wiem czy kupić 2l czy 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam ww mojej Megi skrzynia 5 biegowa JH3183 wymieniałem miesiąc temu kupiłem 3 litry NFJ wlazło ok.. 2,5 l do przelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Cześć Megane 3 GT220 Jaki olej do skrzyni PK4019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi