Adamerio Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam, mam problem z 2 pokrętłami na lewo od kierownicy tj. pokrętło regulacji świateł oraz pokrętło służące do regulacji natężenia podświetlenia w kabinie. Działa podświetlenie pokrętła i ikon na nich się znajdujących - regulacja pokrętłami nic nie daje, silniczki nie pracują a podświetlenie jest ustawione na minimum niezależnie od położenia pokrętła - gdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Adamerio napisał: gdzie szukać przyczyny? Świeci się prawe mijanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) tak^^ Problem rozwiązany - rozebrałem panel i poprawiłem blaszki pokręteł - teraz wszystko działa, temat do zamknięcia. Edytowane 1 Lipca 2018 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi