jabrze Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Może nie słyszysz, bo blokada uniemożliwia krótki w czasie ruch silnika.( 0,8 s - 12V) To należy sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Ok. A powiedz mi jeszcze jak otwieram guzikiem, naciskam i trzymam to zamek powinien się otworzyć i koniec czy powinien działać dopóki trzymam przycisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Tak jak napisałem - wyzwalasz impuls 0,8 s. Kolejny raz już go nie będzie, bo styk pomocniczy o tym poinformował sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Jutro nagram jak u mnie to wygląda Tutaj zobacz jak działa Edytowane 10 Lipca 2018 przez matusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Temat rozwiązany problem był w zasniedzialej płytce UCH po wyczyszczeniu wszystko działa jak należy. https://www.fotosik.pl/zdjecie/6bd8c1971e7e1ef8 Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez matusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Olbrzymia satysfakcja z własnej pracy. Trochę to trwało, ale miałeś wskazanie na UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak największa z tego że sam oczywiście dzięki za pomoc wspomniałeś o UCH, trwało trochę bo zawsze brak czasu, a z racji sytuacji jaka jest miesiąc w domu to można pogrzebać Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez matusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi