jacob1342 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Witam. Czy posiada ktoś felgi o szerokości 8.0 i ET 45 w Megane Coupe? Zastanawiam się czy nie będzie nic ocierać przy skręcaniu kół. Pozdrawiam. Edytowane 12 Lipca 2018 przez jacob1342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) ja jeżdżę na czarnych 18 z laguny gt / monaco i jest bardzo okej - dunlop 225 takie ja te: żadnych dystansów czy innych pierdół po prostu je przykręciłem Edytowane 12 Lipca 2018 przez sadisticescape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1342 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Rozwiązałem już mój problem z felgami i wychodzi, że obejdzie się bez dystansów, więc postanowiłem edytować temat pod względem innego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi