hulajnoga10 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zrobiłem kilka fotek. Nie wygląda to tragicznie ale jeżeli da sie coś z tym zrobić to może warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Normalka. Moja Megane nie była po dzwonie, a też jest podobnie. A najbardziej jest to widoczne jak patrzysz od przodu. Minimalnie nie zgrywa się zderzak z maską. Swego czasu też mnie to drażniło i przyglądałem sie innym Megane i w większości jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi_Coupé Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Choina, wielkie dzieki za pomoc, powoli zaczynam dzialac w temacie i szukac gratów ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravwilin Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Ile wyniosło takie odświeżenie auta? Edytowane 21 Października 2011 przez ravwilin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Zobacz na allegro mnie wyniosło zderzak 400 zl lampy 1100 i lakiernik 400 zł robiłem to ze szkody OC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi