dariowie.p Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam po wymianie alternatora mam taki błąd UPC DF034-Typ alternatora ,ale nie mogę go zmienić bo mam nie aktywną opcję zapisu i jeszcze komunikat błąd pamięci czy może ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać wszystkie inne funkcje można przełączać w upc. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Alternator musi być ; - oryginał, właściwie dobrany, - plus oryginał regulator napięcia . Do modułu UPC, na clipie, powinna być wpisana informacja ; - o rodzaju założonego alternatora, zgodnie z regułą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoxx Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Odkopię trochę temat, mam problem z ustaleniem co to za alternator. W UPC jest wybrany Valeo TG11 110, UPC widzi cały czas obciążenie alternatora 99.6%, chcę ustawić właściwy ale z tego co widzę mój alternator to chyba produkcja Mitsubishi (jest ich kilka na allegro od Megan II), a takowego nie ma w opcjach chyba że to ten MELCO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi