matheoooo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam, muszę zmienić zamek w drzwiach przednich prawych ( pasażera). Moje pytanie brzmi: czy prawy GB jest taki sam jak prawy z Niemiec, Polski, Francji? I czy mając Hands Free muszę wziąć więcej pinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 HF jest w klamce i nie ma związku z zamkiem. Zamek jest inny, ale w ostateczności można adoptować. Najlepiej naprawić swój. Element związany z napędem kosztuje 9zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheoooo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 u mnie trzeszczy przy zamykaniu centralnego, przy otwieraniu jest ok. Nie wiem czego to jest wina... nie wiem czy to jest naprawialne. To w takim razie liczba pinów od czego zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Czyli to zębnik napędu blokady, co wskazałem prędzej. Na YT masz tą naprawę na filmie. Ilość pinów - dodatkowa blokada przed otwarciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi