zibi1970r Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Po włączeniu zapłonu puka po środku auta w kabinie pod radiem. REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach i wpisywanie w tytule tematu rzeczowej, zwięzłej informacji, o której mowa w treści. Nazwa tematu nie może być ciągłością tekstu wiadomości. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Przełączanie klapy nawiewu obiegu. Samochód gasimy to się zamyka; zapalamy to się otwiera dla climatronika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1970r Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dzięki.Można to chwilowo wyłączyć bo denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Cały czas puka, czy tylko puknie. Mam climatronika i nic mi nie puka. Owszem czasami słychać działające silniczki klapek regulacji nawiewu, ale to nie nazwał bym "pukaniem". Może to zepsuta zębatka klapki obiegu powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 9 minut temu, mireczek01 napisał: Może to zepsuta zębatka klapki obiegu powietrza? Wytarta oś silnika napędu. Tak kupiłem i od razu wymieniłem cały napęd i jest cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1970r Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Chyba będzie zębatka bo słychać To jakby właśnie strzelało po zębach dzięki 37 minut temu, jabrze napisał: Wytarta oś silnika napędu. Tak kupiłem i od razu wymieniłem cały napęd i jest cicho. Jak się do tego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Po stronie pasażera, po wyjęciu schowka i rury ogrzewania zamocowany na trzy śrubki jest napęd dźwigni przełączającej. U mnie tež strzelało po zębach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi