grom1991 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam, Dzisiaj nagle przestało działać zapalniczki , w połączeniu z sterowaniem klimatyzacją ( nie ma reakcji na przycisk AC) nie działą dodatkowo pompka spryskiwaczy. Sprawdzałem bezpieczniki w kabinie kierwcy i są okej. Gdzie może leżeć problem? Dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zobacz tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom1991 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Przy czym u mnie radio dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tak radio działa, WYMIEŃ ten bezpiecznik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom1991 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Witam, wymieniłem ten bezpiecznik w kabinie od radia, i brak efektu. Dodatkowo zauwazylem ze radio gra jakis czas hmm. Np 10 min nastepuje dźwięk takie pikniecie i radio sie wyłącZa i gasnie caly wyswietlacz od radia. Ma ktos jakieś pomysly ? Moze trzeba szukac bezpiecNikow pod maską od radia ? Czy zapalniczka nie ma swego bezpiecznika ? REGULAMIN 5.6 literki PL- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 To jest wyłączenie automatyczne, żeby nie rozładować akumulatora. Jeśli przy napisie naciśniesz włącznik radia ( po kliknięciu) będzie grało dłużej o kolejny odstęp czasowy. Jeśli dobrze kojarzę jest dodatkowy bezpiecznik do gniazda zapalniczki w tunelu przy gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom1991 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Tak rozumiem ze jest to wyłączenie automatyczne, powinno to dzialac jak.silnik..jest wylaczony. A u mnie wylacza w trakcie jazdy.... REGULAMIN 5.6 literki PL- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi