Tomasztsz Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Mam pytsnie czy to co widac na zdjeci nr1 to oznacza ze mie ma oleju?A co oznacza ta kontrolka ba zdjeciu nr 2?Bo nie mam pojecia.I jeszcze jedno pytanko co moze byc jak nie chce mi sue przełonczyc zebym mogł zobaczec spalanie na daną chwile lub ile zostało do tankowania,z gory dzieki Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 1. Wskazania oleju u Ciebie pokazują, że jest maksymalny poziom. Kółeczka zmieniają się w kreski, jeśli poziom zaczyna się obniżać. 2. Ta kontrolka, EKG silnika, to problem z wtryskami, z map sensorem lub brak odczytu z impulsatora, odpowiedzialnego za pokazywanie prędkości auta. 3. Nie pokazuje Ci informacji o spalaniu, itp. bo zapewne nie masz komputera pokładowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasztsz Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Mam kompa bo pikazywało mi ale juz sie nie chce przełonczyc Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 To może przycisk na manetce nie łączy. Sprawdzałeś przewody w tym przełączniku zespolonym, po tej stronie gdzie "pikulec" od kompa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasztsz Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Nie sprawdzałem jutro sprawdzę,dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 @Tomasztsz, widziałem co napisałeś, ale taka czcionka napisu "oil" występuje raczej w wersjach bez komputera. Możesz wrzucić zdjęcie przycisku na manetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasztsz Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Rano wrzuce zdjecie,komputer jest bo działało ale od jakiegoś tygodnia nie działa Witam zdjęcie tej manetki Komputer jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi