kraverek Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witajcie, Mam do Was następujące pytanie. Czy da się w Megane III zmienić TomTom'a z nawigacji na inne oprogramowanie? Czy istnieją w ogóle inne oprogramowania które współpracowały by z tym joystickiem? Niestety nawigacja ta ma tak naprawdę tylko nawigację i pokazuje stacje radiową (nawet nie wyświetla nazwy utworu z CD). A jak wgrywałem zdjęcia na kartę (autostart) to nawet ładnie one wyglądały, tak wiec pomyślałem sobie czy nie dało by się czegoś innego wgrać. Ogólnie to marzę o tym aby podczepić pod to kamerę cofania (jakimś cudem) ale brakuje mi info. Sama zabawa z telefonami itd nie jest mi obca, swoich czasów bardzo dużo bawiłem się customowanymi roomami i rootowanie. Pytanie czy tutaj coś takiego się da. Dziękuje serdecznie za każdą odpowiedź. PS: Panowie, czy przyciski na kierownicy od tempomatu świeca Wam w nocy? Bo nie wiem czy tam są diody czy nie. megane III phII combi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 1. Nie można zmienić oprogramowania, ale są chińskie navi z androidem do zabudowy w miejsce oryginalnej. 2. Są wątki na forum jak dołożyć oryginalną kamerę do navi. 3. Przyciski na kierownicy nie są podświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraverek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 @kataryniarz Dziękuje Ci uprzejmie za odpowiedź. Troszkę mnie uspokoiłeś z podświetleniem kierownicy bo myślałem, że w warsztacie coś mi źle podpieli. A co do oprogramowania troszkę szkoda ze nie da się tego w ogóle podmienić. A raczej nie chce montować jakiś chińskich wyświetlaczy bo pewnie nie będą kompatybilne z joystickiem jak i sterowaniem z kierownicy a jest to bardzo wygodne. A byłbyś tak miły, o ile znajdziesz sekundę, aby nakierować mnie w jakim miejscu mogą być tematy z kamerą cofania i navi? Wpisałem ale w większości wyskakuje mi to Meganki IV. Możliwe że nieumiejętnie wyszukuje. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi