Angelikaxw Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Czesc wszystkim, jestem tutaj nowa i mam nadzieje, ze pisze w odpowiednim dziale Mam problem, zepsuła mi soe skrzynka UPC (tam gdzie sa bezpieczniki - palą się) i chciałam kupić jakąś używaną, ale nie bardzo wiem na co patrzec. Mam numerki jak w pierwszym załączniku. Znalazłam cos podobnego (zalacznik 2) ale sprzedawca mówi, ze nie moge go użyć. Takze gdyby ktoś był w stanie mi wytłumaczyć dlaczego i na co mam patrzeć, to była my wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 A po czym wnosi, że nie możesz? Z tego co mi wiadomo patrzysz na to oznaczenie UPC X84 N3, numer części jest nieważny. N z numerkiem to wersja wyposażenia samochodu, może być N1, N2 lub N3. Twoje jest N3, więc tego powinnaś szukać. Nie wiem jak jest z zakupem UPC pod kątem tego, czy od diesla czy benzyniaka. Z tego co pamiętam ludzie kupowali do benzyniaków skrzynki od diesli i było OK. Poczekaj, może ktoś mądrzejszy się wypowie Ja swego czasu też kupowałem UPC, kierowałem się tylko oznaczeniem N i działało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelikaxw Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Też mi mówiono, żeby patrzeć na oznaczenie N1 itp. dlatego się zdziwiłam z jego odpowiedzi. Ewentualnie sprzedający może znać się na tym tak samo jak ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Może ma właśnie moduł od diesla, dopytaj jak chcesz. Tutaj sobie poczytaj według tego tematu trzeba patrzeć czy benzyna czy diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelikaxw Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Zapytałam sprzedawcę czy benzyna czy diesel (bo wspomniał tylko o numerze), zobaczymy co odpisze. Jeśli napisze, że benzyna to zaryzykuję i kupię oczywiście bardzo dziękuję za pomoc pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lublin Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Witam Nie wiem czy tak można podłączyć się do dyskusji Ja mam podobny problem co kolega tz. Padła mi skrzynka upc nie ma na niej żadnych naklejek Został podłączony komputer został odczytany nr itd ale na nie ma nigdzie oznaczenia czy to 1 czy 2 Gdzie mogę znaleźć jeszcze to oznaczenie albo która wersji będzie dobra do mojego cudeńka Renault scenic2 2004 2.0 136 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi