KamilK Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) witam, czy ktoś orientuje się czy spręży obniżające od Megane III Coupe będą pasować do normalnej Megane III HB 5D ? jak patrzę po normalnych sprężynach to w zamienniku czy to przody czy tyły są takie same to wszystkich wersji, bez znaczenia cy Coupe, HB, czy combi pytanie czy przy obniżających też tak jest ? ------------------------------------ "przestudiowałem" katalog Eibacha i wiem już jedno, w zestwie do HB i w zestawie do Coupe są te same sprężyny, te same nr katalogowe. Zastanawia mnie tylko skąd rozbieżność w parametrze: obniżenie auta ? że te same springi w Coupe obniżają 15mm a w HB aż 30mm ? Edytowane 17 Października 2018 przez KamilK korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro77 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Coupe już fabrycznie stoi niżej o 15 mm od wersji 5d a dokładnie 12 mm stąd ta różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 to i tak nie zmienia faktu że jest taka sama sprężyna, a ma może ktoś zdjęcie megane III HB z zamontowanymi springami -30mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi