Kriszna Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam , ostatnio nie używałem auta tydzień czasu , po tym czasie chciałem go odpalić ale niestety aku się rozładował. Zostawiłem do ładowania na całą noc (12 godz) . Otworzyłem auto z pilota przy próbie odpalenia słychac tylko takie 3 szybkie kliknięcia, diody gasną i cisza . Czyżby aku całkiem padło? Dodam że już od długiego czasu auto nie odpalalo gdy się go nie używało dłużej niż 3 dni I po naladowaniu juz odpalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Aku prawdopodobnie "nie żyje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeMan Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Też tak miałem, po podmianie akumulatora na inny wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi