hwfreak Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam. Podejmował się ktoś już wymiany plastikowej obudowy termostatu 8200561434 na aluminiową 8200338668? Największy problem jest z czujnikiem temp. w plastikowej obudowie występuje 4 pinowy 226309418r na spinkę a w aluminiowej 3 pinowy chyba o numerze 8200561449r. Z informacji w sieci zakładam, że 3 pinowy jedną z "mas" ma na obudowie a 4 pinowy obie masy na wtyczce. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekr Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wymieniłem u siebie na obudowę razem z czujnikiem i jeśli dobrze pamiętam to w tej 4 pinowej wtyczce były dwa kabelki, które podłączyłem do nowego czujnika. Działa już jakieś dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiem, że odgrzewam trochę kotleta ale mam pytanie. Chciałem u siebie wymienić tą obudowę, ale mam problem z czujnikiem. Piszecie, że wersja plastikowa ma czujnik 4 pinowy, natomiast u mnie (2008r.) jest 2 pinowy. Można jakoś to połączyć z 3 pinowym czujnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi