damiansloma1 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam . Po przejechaniu 10 km zapala mi się klucz oraz komunikat na komputerze usterka elektroniki.. dodam.ze po jakimś czasie gaśnie i później znów się zapala .. Nie ma to żadnego wpływu na auto .. po podłaczeniu pod komputer nic nie wykazuje... Renault Megane 2 1.4 benzyna . 2006 rok Druga sprawa to nie działające spryskiwacze możliwe że pająk od kierownicy jest uszkodzony ? Wyciągnąłem pompke podłączyłem pod akumulator i działa ... Po włożeniu i podłączeniu nie działają spryskiwacze .. Regulamin pkt. 5.6 interpunkcja (po co te kilka kropek na końcu zdań?) - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dnia 11.12.2018 o 00:30, damiansloma1 napisał: po podłaczeniu pod komputer nic nie wykazuje NIe chce mi się w to wierzyć. Jakiego sprzętu używasz? Dnia 11.12.2018 o 00:30, damiansloma1 napisał: nie działające spryskiwacze Najczęściej pompka siada. Pająk mógł też. Trzeba by miernik w łapkę i poszukać gdzie prąd ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi