Yellowcard Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu z okolic alternatora wydobywa się dziwny klekot. Jestem po wymianie kompletnego rozrządu wraz z kzfr, myślałem, że to zmieni sytuacje, że to właśnie rozrząd się odzywa, bo zbliżał się jego czas, ale dźwięk nadal jest, i staje się coraz uciążliwszy. Dorzucam link do nagrania z wnętrza auta. Przy dodawaniu gazu na postoju milknie, przy spadku obrotów poniżej 1500 znów się pojawia. Pomożecie ? Megane 3, 1,6 benz, 110 km 173 kkm. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Yellowcard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yellowcard Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Panowie, ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiZ96 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Mam ten sam problem. Jaka była przyczyna terkotania ? Sprzęgiełko alternatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi