wilos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 WITAM Przed chwila byłem świadkiem dziwnej sytuacji związanej z Moja Meganką, mianowicie samochód stał zamknięty przed blokiem blisko 6 godz. od ostatniego użycia i ok godz. 23.00 patrze przez okno a światła kierunkowskazów migają (awaryjne) schodze do samochodu otwieram a tam przycisk awaryjnych jest odciśnięty. Wciskam go światła awaryjne przestają mrugać. Co to, jak to możliwe, czy ktoś może mi wytłumaczyc zaistniałą sytuacje. Proszę o pomoc - DLACZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 normalnie duchy.... na twoim miejscu zadzwoniłbym po egzorcystę albo po księdza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ale poważnie - jestem przestraszony - razem z żoną CO to - Złodzieje - Duchy czy inne licho Mam dzwonić gdzies - Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 wilos, należy wcześniej spoglądać prze okno nie dopiero po 6 godzinach :) a tak na marginesie: co znaczy stwierdzenie "odciśnięty" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 problem był opisany tutaj: http://www.paranormalium.pl/ znajdziesz tu rozwiązanie tego problemu i wielu podobnych. ostatecznie: http://katalog.onet.pl/7955,szpitale-psychiatryczne,k.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mam dzwonić gdzies - Pomocyghost busters to chyba tylko w USA działają... więc lipa :-/ może listownie tez działają?c :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No złodziej odcisnął swój palec :) Ty a może to te biedronki jak w tej reklamie. Spadła z deski rozdz. na przycisk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chłopaki przestańcie, bo spać nie będę mógł :) Temat zasługuje na szerszą promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bez jaj - koledzy sobie jaja robicie z przestraszonego człowieka. Ja szukam pomocy a nie na żarty wam sie zbiera. Samochód był obserwowany poniewaz stoi przed oknem - a ja pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale co palisz - ja bym tego więcej nie palił ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Lepiej sprawdzaj drzwi przed zamknięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a ja paledobry towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Może wysiadałeś i wcisnąłeś przez przypadek i nie zwróciłeś uwagi, że mruga. W dzień tak nie widać, choć powinno być słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jesteście nieludzcy - samochód sprawdzam zawsze przed zamknięciem. Był zamknięty - Przycisk odcisnięty to taki który został wcinięty przez ..... właśnie kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tak jak pisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi