coco262 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam działanie mojego HF W mojej megance 3 cabrio mnie zaskakuje bo strona kierowcy i bagażnik działa bez zarzutu lecz strona pasażera raz działa a raz nie.W menu ostawień znalazłem takie ustawienie....Odblokowanie zamka tylko drzwi kierowcy....po zaznaczeniu w menu nic się nie zmieniło. Dodam ze od jakiegoś miesiąca już wcale nie działa HF od strony pasażera .Może ktoś ma jakiś pomysł czy to ustawienie ma jakiś wpływ na HF bo nie widzę żadnej różnicy czy jest to aktywowane czynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbanshee Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Witaj poradziłeś sobie z tym problemem? Ja mam tak samo tylko że w drugą stronę. HF na drzwiach kierowcy raz działa raz nie, a na drzwiach pasażera i bagażnika działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco262 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Witam niestety nie poradziłem sobie z tym problemem było tak że w sloneczne ciepłe dni wszysko działało a w zimne dni nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbanshee Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) A próbowałeś rozebrać optykę w tych drzwiach? Bądź sprawdziłeś coś chociaż czy w ogóle nie podjąłeś się tematu? Edytowane 16 Września 2019 przez Elbanshee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco262 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Wiesz co zostawiłem to i nic nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco262 Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Problem nadal występuje ale meganki zostały sprzedane i następne u właścicielowi też to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi